Trådning / Hårborttagning

Hårborttagning med trådning

Hos Oss Skönhetssalong kan du välja på flera olika behandlingar för hårborttagning. Trådning, vanlig vaxning, Brasiliansk vaxning eller hårborttagning med IPL-laser. Du hittar de alternativa behandlingarna i föregående meny. Välkommen till Oss Hår & Skönhetssalong mitt i centrala Göteborg.

Boka direkt hos Oss 031 – 711 02 30 eller via vårt onlinebokningssystem. bkpam2144988_bokadirektdermapeel


Trådning

Trådning är en hårborttagningsmetod där hela roten på hårstråt dras upp med hjälp en teknik med två korsade trådar. Trådning är en urgammal behandling från det forna Persien. Det är en enkel och effektiv metod för att ta bort generande hårväxt i ansiktet hos både kvinnor och män.

      Fördelar med trådning jämfört med rakning, noppning och vaxning:

 • Till skillnad från rakning, noppning och vaxning som kan skada små kärl ger trådning ett jämnare resultat. I och med att håret dras från roten blir resultatet mer varaktigt än rakning och efterlämnar en mjuk och len yta. Trådning passar alla, även de med väldigt känslig hy. En viss rodnad kan uppkomma efter behandlingen i och med att den sätter igång blodcirkulationen och syresätter huden vilket det leder till en friskare hy.Trådning avlägsnar hela hårstrået från roten utan att skada roten. Regelbunden trådning leder till att håret växer långsammare.
  • Trådning, helt ansikte + formning av bryn

   – 440 kr

  • Trådning kring mun (överläpp + haka)

   – 240 kr

  • Trådning, formning och färgning av bryn

   – 340 kr

  • Trådning, formning av ögonbryn

   – 240 kr

Boka direkt