Total Makeover

– Våga ta steget för en förändring och ett nyare jag. Vi hjälper dig att sätta ihop ett skräddarsytt behandlingspaket för den totala förändringen. Ta kontakt med vår behandlingskoordinator på tel: 0760 – 53 43 93 för ett möte så planerar ni tillsammans det paket med behandlingar som passar bäst just för dig. Vi dokumenterar allt med före och efter bilder samt att vi följer och stöttar dig under hela behandlingstiden. Allt för att på bästa sätt nå målet med just din syn på skönhet. Tanken är att man genom en konsultation får information, planerar tid och upplägg och bokar in alla behandlingar på en gång i ett paket, Brons, Silver eller Guld.

Ex:
”Lotta ska gifta sig den 8:e aug, detta är hennes största dag någonsin och hon vill verkligen vara den som skiner upp på bröllopet. Hon tar kontakt med Oss och vår behandlingskoordinator som bestämmer träff och gör en konsultation med Lotta. Under konsultationen sätts ett mål upp och man går igenom och gör ett behandlingsupplägg inför den stora dagen. Det tas förekort och Lotta beskriver hennes syn på vad skönhet är och hur hennes mål ser ut, i detta fallet väljer hon Guldpaketet. Under konsultationen berättar Lotta att hon vill återfå sin lyster och formerna i ansiktet som försvunnit med åren, därför bokas en injektionsbehandling in. Behandlingskoordinatorn hjälper fortsatt Lotta att boka extensions och klipp / färg för håret allt efter hennes önskemål.  Enligt Lotta så har hon lagt på sig några kilon det senaste och vill få tillbaka formerna igen, för att få en liten starthjälp så bokas ett möte med vår Personlig tränare och kostrådgivning och ett träningsprogram läggs upp. Lotta känner stor press och en del stress inför bröllopet, hon känner även att jobbet vart tungt det sista och vill gärna återfå lite energi och en kick framåt i rätt riktning, så vi hjälper Lotta att boka in en tid med vår livscoach för en träff. Under behandlingstiden vill Lotta också utföra ögonfransförlängning, nagelförlängning och göra kosmetisk tatuering av ögonbrynen vilket planeras in av behandlingskoordinatorn. Avslutningsvis innan bröllopet så görs en soldusch för att få lite  färg o lyster varefter bruduppsättningen görs och Makeup:en läggs på, detta ihop med ett glas bubbel. Till sist tar vi ett efterfoto på Lotta som ett minne för livet”

Välj behandlingspaket brons, silver eller guld

* Brons boka minst 3 behandlingar – 10 % rabatt

* Silver boka minst 5 behandlingar – 15 % rabatt

* Guld boka minst 7 behehandlingar –  20 % rabatt

För konsultation och behandlingsupplägg boka vår behandlingskoordinator Johanna på 0760 – 53 43 93

(Rabatten kan ej kombineras med andra erbjudanden. Hairtalk extension är ej valbart i ovanstående nämnda rabattkombinationer)

Boka direkt