Soldusch / Spray Tan

Automatisk Soldusch / Spray Tan

Automatisk Soldusch med en helt ny teknik för jämnare färg endast hos Oss Hår och Skönhetssalong i Göteborg. Spray Tan med färglotion som innehåller Anti-aging DHA och Aloevera för att vårda huden. Bli brun samtidigt som du vårdar och besparar din hud från farliga och uttorkande UV-strålar.

Boka din soldusch direkt online. bkpam2144988_bokadirektdermapeel

Soldusch / Spray Tan

solduschThat´so autospray

  • är en soldusch med helt ny patenterad teknik vid namn MicroCore Teknologi där man genom statisk elektricitet ”laddar” personen som solduschar. Därav kommer lotionen genom laddningen att appliceras helt jämt då kunden blir som en magnet för lotionen att fastna på. Behandlingstiden är endast 3 sekunder per sida och ingen personal behövs under behandlingen.

 

  • Perfekt för personer som vill ha en snabb, snygg och naturlig solbränna on the go. Solduschen innehåller den nya generationens sollotion som inte ger gul/orange färg, täpper till porerna, inte klibbar på huden efter att den torkat eller ger den klassiska ”brun utan sol” doften. Istället kan vi erbjuda dig en produkt som ger naturligt jämn fin brun färg som återfuktar huden, färgen försvinner jämt och ger ingen tråkig odör.

 

  • Lotionen är fri från parabener och skadliga ämnen som minimerar uppkomsten av allergi. Innehåller Aloe vera och Anti-aging DHA som hjälper till att minska uppkomsten av fina linjer och rynkor, dessutom ökar hudens återfuktning och spänst.

Att tänka på innan behandling

 • Gör en kroppspeeling dagen innan för att färgen skall fästa ordentligt detta för bästa resultat, använd inga hudkrämer på huden efter duschen.
 • Var noga med att låta huden vara ren från krämer, deodorant, parfym och make up. Kom helst utan make up, men det är helt okej att tvätta av den på salongen innan behandlingen.
 • För dagen av behandlingen välj kläder som inte skaver, som t ex strumpbyxor. Välj hellre en BH utan axelband. Det ska vara kläder som lätt går att sätta på sig efter behandlingen undvik vitt. Om sollotion kommer på kläderna tvättar det rent i 30 grader. Om det är varmt ute så välj luftiga kläder.
 • Lyssna noga på personalens instruktioner och läs igenom instruktionen på plats
 • Var noga med att skydda torra ställen på huden med protector cream (naglar, nagelband, hälar, och ev händer och armbågar) på torra ställen kan färgen bli mer intensiv. Ta inte med fingrarna på övriga kroppen så skyddskrämen hamnar fel detta gör att färgen ej fäster.
 • Spray-taning bör ej göras om du är gravid eller har pacemaker.

Att tänka på under behandling

 • Följ anvisningarna noga från rösten i solduschen.
 • Stå helt rakt i kroppen med båda fötterna på metallplattorna och rör överkroppen enligt anvisningarna.
 • Genom att böja bak händerna så undviker du att få för mycket färg på dessa.
 • Om det är varmt klimat är det viktigt att låta fläkten i solduschen gå extra gånger så att färgen torkar ordentligt. Har färgen inte torkat och man är svettig kan en klibbig känsla uppstå och ett ojämnt resultat kan uppkomma.

Att tänka på efter behandling

 • Se till att inte bli blöt efter behandlingen under reaktionstiden 6-12 timmar. Med blöt innebär duscha, svettas eller vara i regn/snö.
 • Rekommenderat är att duscha dagen efter, då har färgen satt sig, skölj bara huden från överskottsfärg och använd ingen tvål eller gnuggningar på huden.
 • Undvik träning, sol och bastu på 12 timmar så färgen hinner sätta sig, om man svettas så fäster ej färgen på samma sätt. Blir man svettig kan det ge en klibbig känsla samt att färgen kan bli ojämn.
 • Efter behandlingen om visst stänk uppkommit kan detta lätt jämnas ut med en speciell vante rådfråga då personal. Kom ihåg att aldrig gnugga med denna då färgen kan försvinna då.
 • Observera att sollotionen inte är ett solskyddsmedel och skyddar därför inte mot solen.
 • Var noga med att ALLTID konsultera personal efter behandlingen för att följa upp resultatet.

Pris per gång: 350 kr
Pris 10-kort: 2950 kr

Så här går det till

 

On The Go DARK

299 kr
Till försäljning i salongsbutiken

spraytan i göteborgEn Brun utan sol lotion i spray flaska, med en doft av karakteristisk mandel. Ger en gyllene omedelbar solbränna på ansikte och dekolletage, men även på resten av din kropp om så önskas. DHA formulan i kombination med en vacker bronzer ger en omedelbar naturlig gyllene brun solbränna. Ger inga fula fläckar när färgen försvinner. Lämnar huden mjuk, strålande och återfuktad. Behaglig doft utan spår av DHA lukter. Färg utvecklas efter 3 till 4 timmar därefter är det okej att komma i kontakt med vatten eller svettas. Rekommenderas för ansikte, dekolletage. Applicera på ren hud. Håll på ca 20 cm från det område som skall behandlas. Börja spraya ovanför huvudet, gå i lodräta rörelser upp och ner ganska snabbt för att undvika över applicering. Torka och blanda området om det behövs eller använd en hårfön för att torka.

Aktiva ingredienser:

Dihydroxiaceton (DHA): när socker reagerar med aminosyror på hudens hornlager, skapas en gulbrun aggregat som ger huden en gyllenbrun ton. DHA är inte alls skadligt och inte har några biverkningar. Färgen är tillfällig och försvinner med cellförnyelsen. Hur djup färgen blir avgörs av koncentrationen av DHA. Aloe (Aloe barbadensis): aloe extrakt med återfuktande effekt. Huden blir mjuk och smidig. Andra funktioner är: smärtstillande effekt på inflammationer, skyddande effekt på epidermis, långsiktigt återfuktande effekt.

Boka direkt