Injektioner – Restylane – Stylage – Juvéderm – Botox – Belkyra

Restylane, Stylage, Juvéderm, Botox och Belkyra hos Oss Klinik i Göteborg

Hos Oss Klinik utför vi även läppforstoringar, rynkreducering, tear trough, hudföryngring och estetisk formgivning med s:k fillers: Restylane, Stylage och Juvéderm. Vi behandlar även rynkor med Botox/Azzalur och dubbelhakor med Belkyra samt ansiktslyft med trådar sk PDO trådlyft. Vår behandlare är Legitimerade Sjuksköterska och certifierad för injektioner med Fillers, Botox samt Belkyra och har mycket lång erfarenhet av injektionsbehandlingar.

bkpam2144988_bokadirektdermapeel

Boka behandlingar direkt på 0737 – 88 30 71 eller via vårt onlinesystem. 


Safe Certified Practitioner är det programmet som Galderma har över hela Norden för att hjälpa och underlätta för kunden att hitta enkelt en trygg klinik/behandlare. När man som kund skall välja klinik för den behandling man vill utföra, kan det vara svårt att hitta relevant information om vilken kompetens och erfarenhet som behandlarna har. Om klinikens behandlare är certifierade kan man vara säker och trygg med att de genomgått relevant utbildning för produkterna och att de också har praktisk erfarenhet av att använda fillers samt Botox.

botox och restylane

 Bli VIP-stamkund och få upp till 20% i rabatt på injektionsbehandlingar med Restylane, Stylage, Juvéderm och Botox
Få stående 10 % i rabatt på alla injektioner eller 20 % om du behandlar över 1 ml och gör fler än 2 områden med botox.
Ni får även våra nyhetsbrev med andra intressanta happenings och erbjudanden.

Maila ordet VIP klinik + ditt namn och telefonnummer till info@salongoss.se följ Oss även på instagram @ossklinik och @salongoss

Klicka här för att se behandlingsbilder med Restylane Juvèderm Botox och Belkyra

 


Belkyra – injektionsbehandling mot dubbelhaka

Belkyra är en injektionsbehandling som riktar in sig på och eliminerar fettceller under hakan och som gradvis kan förbättra utseendet på hakprofilen under ett antal behandlingstillfällen utifrån behandlarens bedömning. Belkyra är ett läkemedel som har godkänt för behandling av dubbelhaka. När det önskade resultatet har uppnåtts krävs vanligtvis ingen ytterligare behandling. Till skillnad från andra injektionsbehandlingar är effekten bestående. Belkyra ger också uppstramning av huden i området. Den verksamma substansen är oxicholsyra som injiceras med en tunn nål in i fettkudden.

Hur går behandlingen till?

botox före / efter behandling

I första skedet utförs en noggrann konsultation. Före behandlingen märker man sedan ut behandlingsområdet och använder en speciell prickmall som appliceras på huden för att få en jämn dosering. Själva behandlingen tar bara några minuter och innebär 15-25 små stick. Behandlingen innebär inget stort obehag, men man kan få bedövning eller lite kyla mot området vilket känns skönt. Behandlingstid totalt ca 30 – 0 min med konsultation.

När ser man resultat?

Man börjar se resultat mellan 3 – 6 veckor. Om man vill ha ännu mer effekt kan behandlingen upprepas efter ca 8 veckor. Resultatet är permanent.

Hur många behandlingar behövs?

I de flesta fall räcker 2 behandlingar, men ibland krävs 3-4 behandlingar.

Finns det några biverkningar?

Man kan få små blåmärken första dagarna. Det är också normalt med måttlig svullnad första veckan och därefter en övergående
fasthet i behandlingsområdet. Biverkningarna är milda och brukar inte sitta i särskilt länge. Injektioner utförs ej på gravida och ammande.

Pris Belkyra 

Belkyra (två ampuller) – från 8900 kr per behandling. Vid behandling 3-5 ges 20% rabatt som vipkund. Antalet injektioner (ampuller) och behandlingstillfällen beror på kundens individuella behov.

 

Fillers Restylane, Stylage och Juvéderm

Läppförstoringar, tear trough, rynkreducering, kindben, nasoglabialveck, mungipor med fillers Restylane, Stylage och Juvéderm.

Skräddarsydd behandling för dig

Restylane, Stylage och Juvéderm är en gel som består av stabiliserad hyaluronsyra. Hyaluronsyra är ett ämne som förekommer naturligt i din kropp. Gelén injiceras i huden för att på ett effektivt sätt släta ut oönskade rynkor, skapa volym och markera konturer samt föryngra huden. En del rynkor förstärker inte ditt ansiktes karaktärsdrag utan besvärar dig bara.

Snabba och långvariga resultat med fillers

Med hjälp av fillers kan ditt utseende snabbt förbättras, med långvariga resultat. Vilka behov du än har, från att släta ut kråksparkar och rökrynkor till att reducera djupa veck och bekymmersrynkor, finns det en lösning som ger bästa möjliga resultat. Resultatet av en enda behandling kan ses omedelbart och kan vara upp till ett år. Genom att gå på en kostnadsfri konsultation så kan vi skräddarsy den behandlingen som passar just dig. På Oss Klinik utförs all behandling  av mycket erfarna och utbildade sjuksköterskor och det finns även en kontaktbar ansvarig läkare. Alla behandlare är certifierade och godkända av Estetiska Injektionsrådet samt av Restylane, Stylage och Juvéderm. Vi är uppdaterade och utbildade i att använda de nyaste och säkraste teknikerna.

Hur går en läppbehandling går till?

Under en konsultation bestäms vilken produkt av Restylane, Stylage och Juvéderm som passar bäst just för dina önskemål. Produkterna är flexibla och användbara till olika behandlingsområden och vissa fillers är anpassade just för läppar. Med Restylane, Stylage och Juvéderm läpprodukter kan du välja storlek, öka mjukheten och lenheten samt återställa den naturliga fuktbalansen i dina läppar, allt i en enkel, föryngrande behandling.

Ett omedelbart och naturligt resultat

Det är en behandling som är lätt att genomföra och som ger dig ett omedelbart och naturligt resultat. Ibland är den bästa skönhetsbehandlingen en enkel injektion för att fylla ut och jämna ut i läpparna. Hos Oss Klinik utförs all injektionsbehandling med de nyaste teknikerna och de säkraste materialen på marknaden för kundens säkerhet och trygghet.

De vanligaste behandlingsområdena är:

 • Från näsan till munvinkeln (nasolabialvecket, fillers)
 • Påsar, veck under ögon (tear trough, fillers)
 • Kinderna och hakan (form, volym och kontur, fillers)
 • Läpparna (volym och kontur, fillers)
 • Näsrygg (korrigering, fillers)
 • Mellan ögonbrynen (bekymmersrynkor, fillers/Botox)
 • Pannrynkor (Botox)
 • Rynkor kring ögon (kråksparkar, Botox)

 

Priser injektionsbehandlingar Restylane – Stylage – Juvéderm 

 • Restylane
  – 0,5 ml 2150 kr,   1 ml 3300 kr

 • Restylane Perlane
  – 1 ml 3500 kr

 • Restylane Lipp Volym
  – 1 ml 3500 kr

 • Restylane Vital Light
  – 1 ml 2300 kr

 • Restylane Vital
  – 1 ml 2300 kr

 • Stylage Hydro och Hydro Max
  – 1 ml 2500 kr

 • Stylage Special Lips – Juvéderm Volbella
  – 1 ml 3500 kr

 • Stylage S, M – Juvedérm Volift
  – 1 ml 3500 kr

 • Stylage L och XL – Juvéderm Voluma
  – 1 ml 3500 kr

 • Juvéderm Smile
  – 0,55 ml 2200 kr – 1 ml 3400 kr

 • Juvéderm Volite
  – 1 ml 3300 kr

 • Konsultation – Gratis

 

Injektioner Botox och Azzalur (Botulinumtoxin typ A)

Botox mot argrynka, panna, gummy smile, bunny smile, rökrynkor och kråkfötter.

Botox och Azzalur är injektionsprodukter bestående av ett muskelavslappnande medel som injiceras i musklerna under huden. Mycket av rynkorna uppkommer av att ansiktsmuskulaturen drar ihop huden så att det bildas veck och rynkor. I musklerna verkar Botox genom att blockera nervimpulserna till de områden som injicerats. Genom att få dessa muskler att slappna av så kan rynkorna slätas ut. Injektioner utförs ej på ammande och gravida

Vad behandlas med botox?

De vanligaste behandlingsområdena för Botox är pannrynkor, glabellarynkor (argrynkan mellan ögonen) och kråksparkar. Hos Oss Klinik utförs all behandling med injektioner av erfarna och utbildade sjuksköterskor som är certifierade för behandlingar av botox. Det finns även alltid en ansvarig läkare på plats.

 

Priser för Botox /Azzalur

 • Botox / Azzalur – 1 område
  – 2200 kr

 • Botox / Azzalur – 2 områden
  – 3500 kr

 • Botox / Azzalur – 3 områden
  – 4000 kr

 • Botox / Azzalur – behandling av migrän
  – 4500 kr

 • Botox / Azzalur – behandling av armsvett
  – 4500 kr

 • Botox / Azzalur – reducering av hängande mungipor
  – 1500 kr
  Vi behandlar muskeln under mungipan. Detta får mungipan att åka upp lite mer och formas till en gladare mun.

 • Botox / Azzalur – rynkreducering kring mun (rökrynkor)
  – 1500 kr
  Med behandling av muskeln kring munnen så får man en reducering av de små rynkorna kring munnen, även kallat rökrynkor.

 • Botox / Azzalur – behandling av tandgnissel
  – 3500 kr
  Har du problem med att du gnisslar tänder på nätterna. Med en enkel behandling av massetermuskeln så får du denna muskeln att slappna av och ditt tandgnissel avtar.

 • Botox / Azzalur – behandling hals (platysmaband)
  – 4000 kr
  Platysman är en tunn muskel som ligger som en platta ytligt på halsen. Den drar ansiktshuden neråt. Ibland kan mer eller mindre grova ”platysmaband” löpa vertikalt längs halsen och verka estetiskt störande i sig. Dämpning av aktiviteten minskar  den nedåtdragande kraften varför även käklinjen kan lyftas och bli bättre definierad, mungipor kan lyftas och ett generellt lyft av nedre ansiktshuden uppkommer.

 • Konsultation – Gratis

 

Boka tid för fillers eller behandlingar med Botox

Har du några frågor kring våra injektionsbehandlingar? Vår legitimerade personal har en lång erfarenhet kring fillers, Restylane och Botox. Vi svarar gärna på dina frågor eller bokar en tid för behandling med fillers direktnummer 0737 – 88 30 71.

 

Boka direkt