Massage

Avkopplande massage i Göteborg

I en stressig vardag är det lätt att glömma bort att ta hand om sig själv. Boka en tid för massage så hjälper våra duktiga massörer just dig med dina specifika behov. Här möts du av serviceinriktad personal i en avkopplande och lugn atmosfär. Unna dig själva eller någon du bryr dig om en avkopplande massage hos Oss i centrala Göteborg.

bkpam2144988_bokadirektdermapeel

Boka din tid direkt hos vår massageterapeut Danijela på 031 – 711 02 30 eller via vårt onlinesystem 


Våra behandlingar:

Har du ont i kroppen, är trött och stressad? Behöver du koppla av? Kom in för en avkopplande massage hos Oss så hjälper våra duktiga massörer just dig med dina behov. Det är bevisat att massage är den bästa behandlingen mot onda besvär, inte läkemedel.

Klassisk massage – en uppmjukande massage

Den klassiska behandlingen är en svensk behandlingsform som är känd och väletablerad världen över. Den klassiska behandlingen är handfast och djupgående och fungerar både läkande, förebyggande och lugnande. Den klassiska behandlingen är handfast och djupgående och fungerar både läkande, förebyggande och lugnande. Det är bevisat att massage är den bästa behandlingen mot onda besvär och för ett ökat välbefinnande, inte läkemedel.

Hot stone massage – en avstressande massage

Behandling med varma lavastenar eller Spa massage. Vi använder lyxiga aromaoljor med eteriska oljor som hjälper dig att slappna av ordentligt. Vid hot stone behandlingen förstärks oljornas effekt av stenarnas värme och händernas rörelser. Blodcirkulationen ökar, cellförnyelsen stimuleras och aromaoljorna lindrar dessutom muskelvärk. Det här är den perfekta antistressbehandlingen!

Prislista för våra behandlingar

 • Klassisk ryggmassage – Muskelmassage med varm massageolja. – 30 minuter, 445 kr
 • Klassisk halvkroppsmassage – Muskelmassage med varm massageolja. – 45 minuter, 545 kr
 • Klassisk helkroppsmassageMuskelmassage med varm massageolja. – 60 minuter, 695 kr
 • Klassisk helkroppsmassage – Muskelmassage med varm massageolja ink. stretching. – 90 minuter, 995 kr
 • Ansikts och Skalpmassage – Bli av med spänningshuvudvärk och stressa ned. Avslappnande behandling för ansikte och skalp. – 30 minuter, 395 kr
 • Bodyscrubb med lätt massagePerfekt för att bli av med döda hudceller och skrubba rent huden te:x inför en soldusch eller resa. – 40 minuter, 495 kr
 • Hot stone massage  Varma lavastenar som förstärker effekten av de lyxiga eteriska oljorna som hjälper dig att slappna av ordentligt. – 70 minuter, 995 kr
 • Energikick ryggmassage – Med uppiggande eteriska oljor samt ansiktsrengöring, ansiktsmassage, stärkande mask samt crème.
  – 75 minuter, 795 kr
 • Spa massage  En mjuk behandling för att relaxera och öka ditt välbefinnande med varm massageolja.
  – 60 minuter, 745 kr, 45 minuter, 545 kr
 • HealingmassageAvslappnande massage med mandelolja som avslutas med healing för att balansera kropp och själ. Relaxerar och ger ny energi och kraft för vardagens utmaningar.  Bokningar görs hos Johanna tel: 0760 – 53 43 93  
  – 60 minuter, 795 kr

Avkopplande massage i Göteborg

Med hög kompetens och lång erfarenhet inom branschen hjälper vi dagligen personer med stel och öm muskulatur för ett ökat välmående. Vi är lyhörda och ser alltid till att vårda din kropp med en mjukgörande behandling. Unna dig själv en stund av totala avkoppling och välmående hos Oss i centrala Göteborg. Välkommen att kontakta oss för mer information eller boka en tid för en avkopplande massage.

Boka en tid för behandling

Hos oss kan du slappna av och njuta av vår avkopplande miljö. Har du några frågor eller vill boka en tid på vår salong? Välkommen att kontakta oss – vi är din salong och skönhetsklinik i Göteborg som alltid sätter kundens välmående i fokus.

Boka direkt