Jobba hos Oss

Vill du bli en i vårt härliga team

 

Nu söker vi fler medarbetare, Hudterapeut och Nagelteknolog

Vill du vara med och utvecklas med Oss. Vi söker nu en Hudterapeut och Nagelteknolog som vill bli en del av vårt härliga gäng. Är du en kreativ person med stor passion för ditt yrkesutövande och som ser positivt på att anta nya utmaningar så är detta rätta platsen för dig. Vi erbjuder dig en god arbetsmiljö med stort fokus på trivsel och teamkänsla. I våra exklusiva lokaler i hjärtat av Göteborg erbjuder vi våra kunder ett helhetskoncept med allt från hårvård till hudvård. Vi söker nu dig som är en positiv, framåt och kreativ Frisör eller Nagelteknolog med bakomliggande erfarenhet och fulländad utbildning.

Om Anställning som Hudterapeut

Arbetsuppgifter: Ansikts och Hudvårdsbeh, Rådgivning hudvård, Vaxningar samt Brasiliansk vaxning i första hand på kvinnor (utb erhålls), Soldusch, Massage, försäljning av hudvårdsprodukter (Nimue, Maria Åkerberg, Restylane mm) samt dagliga sysslor i verksamheten. Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse. Anställningsform: Tillsvidareanställning Initialt 50% men är tänkt att öka, kunna jobba helger och vissa kvällar Lön: Enligt kollektivavtal (Handels Skönhetsvård)

Kontakt: Johanna von Borstel 0704 – 64 31 36, CV och personligt brev skickas till info@salongoss.se

Om uthyrning av rum till Nagelteknolog:
Tillträde: omgående, eller enligt överenskommelse.
Anställningsform: Hyrrum till egen företagare
Tillgänglighet rum: 50% – 100%

Tveka inte att kontakta oss för ett möte!!

Maila CV och personligt brev till info@salongoss.se

Är du frisör och söker jobb så maila gärna ditt CV. Skulle det bli ledig tjänst så kommer vi omgående höra av oss i så fall. Väl mött Oss Hår och Skönhetssalong

Boka direkt