Brazilian Bond Builder B3

Behandlingen som gör underverk

Brazilian Bond Builder reparerar håret omedelbart och funkar som en långvarig behandling för extremt skadat och kemiskt behandlat hår. Med en storslagen teknologi verkar behandlingen på djupet och hjälper till att laga brutna bindningar i håret genom att återskapa och förstärka både bindningar och hår-fibrer.

Boka din behandling direkt bkpam2144988_bokadirektdermapeel


Brazilian Bond Builder – så fungerar det

Oslagbar produkt som är enkel att använda! Hjälper till att förebygga skador på håret under kemiska processer.  Skyddar förlusten av cuticulan och cortexcellen.  Förbättrar gråhårstäckning och pigmentering. Funkar med alla marknadens färg och uppljusningsmärken. Lagar bindningar och hår-fibrer i håret under hela processen. På ett effektivt och snabbt sätt förseglar och återfuktas håret på djupet och förhindrar förlusten av en normal fuktbalans. Håret blir friskt, smidigt, mjukt, och skyddas från värmeverktyg och miljöpåfrestningar i upp till 12 tvättar. B3 Demi-Permanent förhindrar och skyddar också för eventuella framtida skador på håret.

Brazilian Bond Builder – vilka kan använda det?

Bond Builder kan användas av alla oavsett hårlängd eller hårtyp. Bondbuilder gör att hårfärgen sitter längre eftersom håret blir mindre poröst (skadat). Förbättrar gråhårstäckning och pigmentering.

 

  • Brazilian Bond Builder ihop med behandling

    590 kr

  • Brazilian Bond Builder som fristående behandling

    890 kr

  • B3 Demi-Permanent balsam, efterbehandling att göra hemma

    279 kr

Boka direkt