Tandblekning

Professionell tandblekning med Brilliant Smile hos Oss Klinik

Nu med nyaste tekniken Plasma Led Pro Ljusenhet, för ännu bättre resultat!

En tandblekning tar mellan 1 till 2 timmar och ger ett omedelbart resultat med vitare tänder. Brilliant Smile är den ledande svenska aktören på marknaden med en effektiv tandblekning för vitare tänder. Välkommen på tandblekning med Brilliant Smile hos Oss Klinik i Göteborg.

Boka din tandblekning direkt via Johanna 0760 – 53 43 93 eller via vårt onlinesystem.bkpam2144988_bokadirektdermapeel


 

Tandblekning på Oss Klinik med Brilliant Smile

Oss Klinik utför tandblekning med BrilliantSmile-metoden, som är den ledande metoden på marknaden. Den har använts i bland annat Idol, Extreme Makeover och Top Model. Vid våra blekningar använder vi oss av en av marknadens bästa produkter, Ph neutral gel vilket innebär att den inte sliter på emaljen och den senaste ljustekniken Plasma Led Pro. Vi är certifierade och vår behandlande personal har genomgått utbildningar med både BrilliantSmile och tandläkare. Vi har även ett samarbete med tandläkare Hans Narkander.

Priser

Klinik tandblekning  Plasma Led Pro 3×20 min Kampanjpris: 1990 kr (ord pris 3890 kr)

Totaltid på behandling ca 120 min. Ger 6 – 12 vitare nyanser. Med senaste ljustekniken Plasma Led Pro för ännu bättre resultat

Klinik tandblekning  Plasma Led Pro 3×20 min Kampanjpris: 1590 kr (ord pris 3590 kr)

Totaltid på behandling ca 90 min. Ger 6 – 12 vitare nyanser. Med senaste ljustekniken Plasma Led Pro för ännu bättre resultat

Re:fresh 1190 kr Med senaste ljustekniken Plasma Led Pro för ännu bättre resultat

En ca 50 min Touch up, en snabbare och lättare tandblekning. Perfekt vid lättare missfärgade tänder eller om du tidigare gjort en tandblekning och vill få tillbaka vitheten då det gått en tid. Tandpolering ingår.

Hemmablekningskit 1290 kr

Nu kan du själv bleka tänderna hemma med hjälp av en blekskena. Den medföljande gelén innehåller direktverkande väteperoxid som är skonsam mot tänderna tack vare innehållet av fluor. Då gelén även innehåller kaliumnitrat har den en kliniskt bevisad effekt mot ilningar i tänderna också. 1 set innehåller blekskena och gel och räcker för ca 6 – 7 dagars behandling.

Nanoseal 500 kr

Efter en tandblekning var kunderna tidigare tvungna att hålla sig borta från missfärgande födoämnen, snus, cigaretter, mm, i minst 72 timmar. En faktor som faktiskt avskräckt många från blekning genom åren. Med lanseringen av BrilliantSmile NanoSeal Total+, är det äntligen slut på detta. NanoSeal Total+ remineraliserar och förseglar emaljen vilket gör tänderna okänsliga för nya missfärgningar. Produkten gör att kunderna kan äta och dricka som vanligt direkt efter blekningen.

 

tandblekning göteborg

Frågor och svar kring tandblekning

Är tandblekning säkert?

BrilliantSmile-metodens klinikblekning utförd av certifierad personal är en helt säker behandlingsmetod. Tandläkare måste naturligtvis undersöka tänderna grundligt och behandla skadade tänder innan tandblekningsbehandling kan påbörjas. Patienten skall ha varit hos tandläkare inom den senaste tre-månadersperioden före tandblekning.

Tar tandblekning lång tid?

Jämfört med äldre och mer invecklade metoder med halogenlampor och dylikt är tandblekning med LED-Plasmaljusteknologi mycket bekvämt och ger fantastiska resultat. Räkna med att en tandblekning inklusive för- och efterkonsultation tar 1,5-2 timmar.

Vilka resultat kan garanteras?

En blekningsbehandling med BrilliantSmile gör att tänderna blir i genomsnitt sju nyanser vitare. Resultatet är individuellt och beror på typen och graden av missfärgning. För att få en rättvis bedömning boka dig för en konsultation.

Vad orsakar missfärgningar?

Missfärgningar kan vara ett resultat av arv, medicinering, dålig munhygien, åldrande, rökning, vissa mat och drycksorter eller en kombination av samtliga nämnda orsaker.

Är du en bra kandidat för tandblekning?

Personer med de flesta typer av missfärgningar kan uppnå en vitare nyans på sina tänder med hjälp av BrilliantSmile’s metod för tandblekning.

Måste jag använda bettskena?

BrilliantSmile’s kliniktandblekning utförs utan bettskenor. Det är en behandling som sker vid ett tillfälle på din klinik, istället för att du ska behöva använda dig av bettskenor, natt efter natt, kommer du att se resultatet omedelbart.

Hur lång tid tar det innan mina tänder blir missfärgade igen?

Hur lång tid det tar för dina tänder att bli missfärgade igen beror på dina levnads- och kostvanor. Vanligast är att man vill göra om behandlingen efter tre till fem år.

Hur kan mina tänder bli vita utan att de tar skada?

Före blekningen så poleras diverse ytliga missfärgningar bort. Därefter blir dina tänder blekta med BrilliantSmile’s medicinskt CE märkta och PH neutrala blekgel som aktiveras med plasmaljus. Gelen frigör fria syreradikaler som i detta fallet används för att tränga in och förgöra missfärgningar i tanden utan att skada eller på annat sätt förändra tandens emalj.

Så här går det till att bleka tänderna med BrilliantSmile

 

BrilliantSmile munvårdsprodukter, tandkräm och munskölj

Använd trestegsmetoden för bästa resultat och för vitare tänder. Är att rekommendera även efter din tandblekning för att bibehålla ditt vita leende. BrilliantSmile munvårdsprodukter säljs på salongen.

 

 

 

Boka direkt