Ögonfransförlängning / bryn

Ögonfransförlängning, Bryn och Fransbehandlingar hos Salong Oss i Göteborg

Gör dina fransar och bryn fina eller unna dig en ögonfransförlängning hos Oss i Götgeborg. Allt inför bröllop, studenten, bal, tjejträffen eller bara för ditt välbefinnande? Kom in, varva ned och njut i våra avkopplande och fräscha lokaler. Med fokusering på kvalité och service erbjuder vi ett brett sortiment med de bästa behandlingarna i Göteborg! Här hittar du de rätta skönhetsbehandlingarna samlat under ett och samma tak.

Boka direkt hos Johanna 0760 – 53 43 93 eller boka direkt bkpam2144988_bokadirektdermapeel


Fransar och bryn

  • Eyestar Permanent ögonfransböjning
   – 790 kr

  • Färgning av fransar och bryn ink. formning (Ögonpaket)
   – 490 kr

  • Formning av bryn
   – 240 kr

  • Färgning av bryn
   – 240 kr

  • Färg och formning av bryn
   – 340 kr

  • Färgning av fransar
   – 340 kr

Vid bokning av frans och brynbehandling i samband med ansiktsbehandling lämnas 100 kr i rabatt.

Ögonfransförlängningar / Fylligare fransar

Vid en ögonfransförlängning arbetar vi med syntetfransar som är naturligt böjda. Fransarna appliceras på var och en av dina egna fransar och får därför ett naturligt resultat. Boka din ögonfransförlängning direkt hos Johanna 0760 – 53 43 93 eller direkt online via bokningslänkarna

  • Nytt sett med ögonfransar
   – 1290 kr

  • Återbesök från
   – 750 kr

  • Borttagning av ögonfransförlängning
   – 340 kr

 

Fylligare fransar

Vid en ögonfransförlängning erbjuder vi flera olika längder och tjocklekar på fransarna. På så sätt ger vi dig friheten att bestämma din egen look. Dina ögon kommer se mer attraktiva ut genom en ögonfransförlängning med längre och tjockare fransar.

ögonfransförlängning göteborg ögonfransförlängning

Hur länge håller en ögonfransförlängning?

En ögonfransförlängning håller i ca 3 – 5 veckor, beroende på var de naturliga fransarna befinner sig i sin livscykel. En naturlig franslivscykel varar ca 2 månader, sedan faller den av naturligt och en ny frans växer ut. Vi rekommenderar därför en påfyllning var 3:e vecka för att bevara ett bättre resultat.

Att tänka på efter behandling:

  • Tvätta inte ögonen de närmaste 24 timmarna efter behandlingen. Undvik även att simma, bada bastu och sola solarium de närmaste 24 timmarna. Detta för att ge limmet tid att härda till 100%.
  • Undvik att gnugga ögonen och var försiktig när du tvättar ansiktet, låt gärna ögonen lufttorka.
  • Använd inte vattenfast mascara. Om du måste kan du använda lite vattenbaserad mascara och vattenbaserad makeup-remover men bara längst ut på fransarna. Får ej innehålla propylen-glykol. Det absolut bästa är att undvika mascara helt!
  • Var rädd om dina fransar och undvik så mycket kontakt med dem som möjligt. Dra aldrig i en frans, limmet är så starkt att din egen frans sannolikt lossnar.
  • Använd inte vanlig ögonfransböjare.

fransar bryn

neuLash ögonfransförlängning

neuLash är ett innovativt ögonfransförbättrande serum för egen fransbehandling för att förlänga ögonfransarna. Serumet som är rikt på näringsämnen har många fördelar. Serumet är förstärkt med Active Eyelash Technology™ (aktiv ögonfransteknologi) som förbättrar utseendet hos sköra, tunna eller glesa ögonfransar markant. neuLash är den ideala produkten för kvinnor och män.

Hur fungerar neuLash?

neuLash förstärker befintliga fransar samt ökar tillväxten av nya, förvandlar tunna, spröda och korta fransar till kraftigare, mer välmående på bara 30 dagar.

Pris neuLash

–  6 ml 1595 kr
– 3,2 ml 895 kr

Bokning av tid

Oss Hår och Skönhetssalong i Göteborg har lång erfarenhet av bryn, fransar och ögonfransförlängning. Vi är lyhörda och anpassar alltid våra behandlinger efter dina specifika behov och önskemål. Boka en tid för ögonfransförlängning hos Oss i Göteborg eller ställ dina frågor kring behandlingen genom att ringa oss på: 0760 – 53 43 93.

 

fransförlängning göteborgögonfransförlängning göteborg

Boka direkt