Massage

Klassisk massage, idrottsmassage och hot stone massage, Salong Oss i Göteborg

Klassisk massage är en svensk behandlingsform som är känd och väletablerad världen över. Den klassiska massagen är handfast och djupgående och fungerar både läkande, förebyggande och lugnande. Idrottsmassage är en mer djupgående behandling med mer fokus på specifika muskler som belastas extra mycket. Behandlingen fokuseras på spänningar och stelheter både efter och inför ett idrottande.

Boka din tid direkt hos Danijela på 031 – 711 02 30 eller via vårt onlinesystem bkpam2144988_bokadirektdermapeel

 


Våra avkopplande behandlingar

Har du ont i kroppen, är trött och stressad? Behöver du koppla av? Kom in för en avkopplande massage hos Oss så hjälper våra duktiga massörer just dig med dina behov. Det är bevisat att massage är den bästa behandlingen mot onda besvär, inte läkemedel.

Klassisk massage – en uppmjukande massage

Klassisk massage är en svensk behandlingsform som är känd och väletablerad världen över. Den klassiska behandlingen är handfast och djupgående och fungerar både läkande, förebyggande och lugnande. Mot värk, stelhet, stress och för ökat välbefinnande.

Idrottsmassage – en behandlande massage

Idrottsmassagen är ett bra komplement till den aktiva och idrottande individen. Förebygg och behandla skador, förkorta en läkningsprocess och återhämta dig efter tuffa träningsperioder eller tävlingar. Behandlingen anpassas efter din träningsform, dina mål och dina personliga preferenser.

Spa eller Hot stone massage – en avstressande massage

Hot stone massage med varma lavastenar eller Spa massage. Vi använder lyxiga aromaoljor med eteriska oljor som hjälper dig att slappna av ordentligt. Vid hot stone behandlingen  förstärks oljornas effekt av stenarnas värme och händernas rörelser. Blodcirkulationen ökar, cellförnyelsen stimuleras och aromaoljorna lindrar dessutom muskelvärk. Det här är den perfekta antistressbehandlingen!

Prislista för våra behandlingar

 • Klassisk ryggmassage – Muskelmassage med varm massageolja.
  – 30 minuter, 445 kr

 • Klassisk halvkroppsmassage – Muskelmassage med varm massageolja.
  – 45 minuter, 545 kr

 • Klassisk helkroppsmassageMuskelmassage med varm massageolja.
  – 60 minuter, 695 kr

 • Klassisk helkroppsmassage – Muskelmassage med varm massageolja ink. stretching.
  – 90 minuter, 995 kr

 

 • Ansikts och Skalpmassage – Bli av med spänningshuvudvärk och stressa ned. Avslappnande massage för ansikte och skalp.
  – 30 minuter, 395 kr

 • Idrottsmassage – En hårdare och mer djupgående massage, ett bra komplement till den aktiva och idrottande individen. Förebygg och behandla skador, förkorta en läkningsprocess och återhämta dig efter tuffa träningsperioder eller tävlingar. Behandlingen anpassas efter din träningsform, dina mål och dina personliga preferenser.
  –  60 minuter, 795 kr

 • Bodyscrubb med lätt massagePerfekt för att bli av med döda hudceller och skrubba rent huden te:x inför en soldusch eller resa.
  – 40 minuter, 495 kr

 • Hot stone massage  Hot stone massage med varma lavastenar som förstärker effekten av de lyxiga eteriska oljorna som hjälper dig att slappna av ordentligt.
  – 70 minuter, 995 kr
 • Energikick ryggmassage – Med uppiggande eteriska oljor samt ansiktsrengöring, ansiktsmassage, stärkande mask samt crème.
  – 75 minuter, 795 kr

 

 • Spa massage  En mjuk massage för att relaxera och öka ditt välbefinnande med varm massageolja.
  – 60 minuter, 745 kr
 • Spa massage – En mjuk massage för att relaxera och öka ditt välbefinnande med varm massageolja.
  – 45 minuter, 545 kr

 • HealingmassageAvslappnande massage med mandelolja som avslutas med healing för att balansera kropp och själ. Relaxerar och ger ny energi och kraft för vardagens utmaningar.  Bokningar görs hos Johanna tel: 0760 – 53 43 93  
  – 60 minuter, 795 kr

Boka en tid för behandling på Salong Oss

Hos oss kan du slappna av och njuta av vår avkopplande miljö. Har du några frågor eller vill boka en tid på vår salong? Välkommen att kontakta oss – vi är din salong och skönhetsklinik i Göteborg som alltid sätter kundens välmående i fokus.

 

Friskvårdskuponger massage

Boka direkt